Lifestyle

Kauneussalonki Denis Kovalenko

Ah – kauneussalongit. Olisi luksusta käydä niissä vähintään viikottain ja pitää itsensä aina putsattuna ja puleerattuna jokaista hiusta ja ihon neliömillimetriä myöten.

Tallinna tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia erilaisista hoidoista, kauneussalonkeja vilisee katukuvassa, siitä vaan valitsee mieleisensä ja antautuu hemmoteltavaksi.

Valtava tarjonta saattaa aiheuttaa valitsemisen vaikeutta, joten Viroskoopin yhtenä missiona on auttaa lukijoitaan hoitolan valitsemisessa käymällä kokeilemassa eri paikkoja ja hoitoja.

Kahdesta henkilöstä koostuvan testiryhmän ensimmäinen kohde on Denis Kovalenko Salong Lastenkodu-kadulla lähellä Stockmannin tavarataloa.

Johanna asettui manikyyripöydän ääreen ja Mian jalat pääsivät lämpimään kylpyyn alkajaisiksi. Hoitajana toimi suomea puhuva Kadri Raap, kasvonaamiot teki Repechage-kosmetiikkaa edustava Anu Aare.

Kadri ja Anu ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti ja Anu sai aikoinaan kokin uraa suunnitelleen Kadrin aloittamaan kosmetologiopinnot ja luopumaan keittiöurasuunnitelmista. Kadri on ollut tyytyväinen valintaansa, nauttii työstään ja on mitä ystävällisin alansa asiantuntija.

Kadri kietoi Mian jalat ja Johannan kädet raajoja myöten kultapaperiin, jonka alla muhi kosteuttava naamio. Samaan aikaan Anu asetteli molempien kasvoille Repechage Lamina Lift- naamiot, jotka sisätävät mm. lakritsinjuurta ja rooibos-teetä. Tuotesarjan raaka-aineina käytetään luonnontuotteita ja kaiken ytimessä on merilevä. Epäilemättä merilevän vaikutukset ovat eduksi, onhan se tunnettu myös superfoodina.

Naamiot kasvoilla ja kultakääreet käsissä ja jaloissa  tuottivat ihoa hoitavien ominaisuuksien lisäksi hilpeyttä ja hyvää mieltä, mikä ei koskaan ole pahaksi ihmiselle.

Hoidon päädyttyä testiryhmä asteli tyytyväisenä hoitolasta ulos kynnet lakattuina ja iho hehkuen!

Denis Kovalenko Salong, Lastekodu 1, Tallinna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *