Kulttuuri

Parhaat tapahtumatärpit Virossa helmikuu 2020

Olitpa kulttuurin, musiikin, makuelämysten tai urheilun ystävä, Virossa riittää tapahtumia ympäri vuoden. Tässä muutama ajankohtainen tärppi lähiajan tapahtumista eri puolilla Viroa.

Dokumenttielokuvafestivaali DocPoint Tallinn 29.1. – 2.2.2020
Dokumenttielokuvafestivaali DocPoint Tallinn järjestetään yhteistyössä Helsingin DocPoint-festivaalin kanssa, joka on eräs Pohjoismaiden tärkeimmistä dokumenttielokuvatapahtumista.

Missä? Tallinna
Mitä?  http://docpoint.ee/en/

Maukas Tartto hemmottelee makunystyröitä 1.2. – 29.2.2020

Tartossa voi koko helmikuun ajan maistella uusia makuja ja kokea mieleenpainuvia ruokaelämyksiä 16 paikallisessa ravintolassa. Ravintoloiden keittiömestarit yllättävät herkullisilla erikoisruokalistoilla, jotka julkistetaan 24.1.

Missä? Tartto
Mitä? https://www.maitsevtartu.ee/en/

Extreme-urheilumaailman kulttitapahtuma Simple Session 8. – 9.2.2020

Simple Session on yksi Viron kansainvälisimmistä tapahtumista ja vuoden odotetuin rullalautailu- ja pyöräjuhla. Tämä extreme-urheilumaailman kulttitapahtuma houkuttelee paikalle kansainvälisiä ajajia ja mediaa. Viikonloppu on täynnä huippupyöräilijöiltä, rullalautailijoilta ja huikeaa tunnelmaa!

Missä? Saku Areena Tallinna
Mitä?  https://2020.session.ee/

Tarto Maraton 9.2. – 16.2.2020

Tarton maraton on Itä-Euroopan suurin hiihtomaraton, johon osallistuu vuosittain lähes 10 000 henkeä. Tarton maratonin reitti kulkee kauniissa Etelä-Virossa ja tarjoaa mahdollisuuden valita 63 tai 31 km matkan. 

Missä? Ympäri Viroa
Mitä?  https://www.tartumaraton.ee/ 

Teksti: Mia Heiskanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *